fbpx Simón Coll Xocolaters

Enviaments gratuïts en compres superiors a 45€. Península i Balears.

Nou Calendari d'Advent Infantil

Compte enrere per Nadal

Apropa't al Nadal de la forma més divertida!

La il·lusió en la mirada dels més petits quan s’aproximen les festes. Les rialles a l’obrir els regals més esperats. Simón Coll vol formar part d’aquests moments tan tendres amb tu i la teva família i és per això que apropem als més petits de la casa la millor qualitat de la nostra xocolata.

Aquest cop, t’oferim un símbol de tradició nadalenca amb tot el sabor i la cremositat de 24 làmines fines de xocolata amb llet. La fórmula d’aquesta xocolata amb llet és la mateixa que utilitzem pels nostres productes de xocolata amb llet per adults. Si nosaltres gaudim del bo i millor de la xocolata sense renunciar a la qualitat d’aquesta, perquè hauríem de renunciar-hi al fer xocolata pels més petits. Com vosaltres, nosaltres volem donar el millor als petits de la casa. A més a més, i com tots els nostres productes, aquest calendari és lliure de gluten, oli de palma, additius i conservants.

Desitgem que els petits gaudeixin tant com els grans amb els nostres productes i és per això que hem volgut acompanyar la degustació de la xocolata amb jocs perquè s’ho passin d’allò més bé. A Simón Coll sempre estem al costat de les tradicions i dels valors que aquestes transmeten i és per això que volem que els nostres productes siguin alguna cosa més: que els facin pensar, crear, imaginar i que facin volar la seva imaginació. Cada dia, podran jugar a un joc que s’amaga al dors de cada xocolatina i també podran pintar el dibuix en blanc del darrere de la caixa.

Fes que els més petits s’endinsin dins d’aquesta escena hivernal d’un mercat nadalenc perquè visquin amb molta il·lusió aquesta bonica tradició nadalenca! Pots fer-te amb el calendari a la nostra web o en establiments de confiança.

T'AGRADA? COMPRA'L AQUÍ