ONLINE CHOCOLATE EXPERIENCES

Volem apropar-te al món del cacau i la xocolata allà on siguis. T’oferim experiències online perquè puguis descobrir, enriquir-te, aprendre i gaudir amb aquells que vulguis i amb el que més ens apassiona: el cacau i la xocolata.

ONLINE CHOCOLATE EXPERIENCES
3 productes coincidents
Endreçar per
 • CATALÀ. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom) CATALÀ. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom)

  CATALÀ. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom)

  25,00

 • CASTELLÀ. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom) CASTELLÀ. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom)

  CASTELLÀ. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom)

  25,00

 • ANGLÈS. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom) ANGLÈS. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom)

  ANGLÈS. Online Chocolate Experiences. El viatge del cacau: orígens, elaboració i tast (via Zoom)

  25,00

T’informem que, a causa de la fragilitat de l’article seleccionat, aquest producte no pot ser enviat i només pot ser recollit físicament o bé a la botiga física de l’Espai Xocolata a Sant Sadurní d’Anoia (Carrer de Sant Pere, 37, 08770 Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona) o bé a la botiga física de Chocolate Amatller a Barcelona (Carrer Provença, 269, 08036 Barcelona).